Wat was het leuk tijdens de ken-je-tennismiddag op 14 maart! Er deden 22 kinderen mee aan de gratis tennisles en het zonnetje scheen volop. Echt een vrolijke middag! Kijk maar eens naar de mooie actiefoto's.

Tijdens de tennisles werd eerst het voetenwerk geoefend: heel belangrijk bij tennis! Iedereen moest door elkaar rennen en bij het seintje van tennisleraar Wiebe de grond aantikken en springen. Hierna kwamen de rackets en tennisballen erbij. Rondlopen terwijl je een bal op je racket in balans houdt, ging bij iedereen heel goed. Maar hierna rondrennen en tegelijkertijd de bal in balans houden – dát was al wat moeilijker!

Na deze spelletjes, werden de kinderen in twee groepen verdeeld: aan beide kanten van het net één groep. Eerst ballen overgooien en daarna elke bal met het racket een eind wegslaan. De ballen vlogen hoog door de lucht! Sommige belandden op het terras, in de struikjes en één zelfs op de busbaan. Een mooie score! :) En hierna kon het échte tennis beginnen: in tweetallen een balletje naar elkaar overslaan. Na afloop van de les waren er veel kinderen die nog enthousiast verder tennisten!

Wij vonden het superleuk dat jullie er waren! Wil je vaker tennissen? Dan is maak-kennis-met-tennis misschien wat voor jou.
En kun je niet zo lang wachten? Kom dan naar ons openingstoernooi op 24 maart! We gaan niet alleen tennissen, maar ook sjoelen!
Opgeven voor deze dag kan vóór 19 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een racket mag je lenen!


Inloggen

Login aanvragen? Mail naar redactie@tcelburg.nl