Bij een heerlijke temperatuur werden op 10 maart 2018 de afsluitende ronden van deze league gespeeld. Een lege kantine en een vol terras! Hoe fijn wil je het hebben?
De organisatie had veel moeite gestoken in het samenstellen van evenwichtige partijen. Dat dit goed gelukt is, was te zien aan de uitslagen daarvan.
De Smashers (Theo en Gerlinda) scoorden over de gehele competitie maar liefst 54 games en eindigden daarmee als eerste. Op enige afstand, 47 games, gevolgd door Mouth & McNeal (Ton & Martha). Deze winnaars zijn beloond met een daverend applaus en genieten eeuwige roem. Verder werden nog vier prijzen toegekend aan teams die op deze laatste wedstrijddag op de baan betekenisvolle karaktereigenschappen toonden, te weten:
Prix d’Élegance voor team “Oud Geleerd Nooit Gedaan”
Prix d’Héroïque voor team “Kippenhok”
Prix de Compassion voor team “WilLeu” en
Prix d’Astuce voor team DorSt(e)

Na afloop was het genieten van een wijntje, lekkere hapjes waaronder heerlijke vis. De leaguedeelnemers kunnen bij wijze van spreken niet wachten tot de aanstaande zomer voorbij is om zich aan te melden voor de TCE-Winterleague 18/19. Bekijk de foto's voor een impressie van de afsluiting.


Inloggen

Login aanvragen? Mail naar redactie@tcelburg.nl