Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet op 28 september gelden tot nader bericht, naast de reeds bekende maatregelen m.b.t. het coronavirus, de volgende beperkingen:

  • het clubhuis is gesloten
  • de kleedkamers zijn gesloten
  • er kan getennist worden, maar er is geen publiek welkom op het park
  • ouders van jeugdleden kunnen de kinderen bij het toegangshek ophalen na de les

Het is de leden van de TCE toegestaan om mensen van buiten de vereniging op het tennispark te introduceren De kosten van de introductie bedragen voor een senior € 2,50 en voor een junior € 1,50 per ochtend/middag/avond.
Degene die een introducé(s) meeneemt, is verantwoordelijk voor introducé en voor de afhandeling van de betaling. Hij/zij reserveert een baan en vult hierbij tevens de naam in van de introducé. De penningmeester zal het betreffende lid vervolgens een betaalverzoek sturen.
Eenzelfde persoon binnen of buiten de gemeente Elburg mag 5x geïntroduceerd worden. Introducé(s) dienen zich aan alle op het park geldende regels te houden.

Zondagmiddag 8 maart
Het aantal deelnemers was wat minder, maar liefst 7 afmeldingen (blessures/grieperig). Toch hebben de 26 liefhebbers en bezoekers weer een fijn toernooi beleefd.
In het begin eventjes wachten tot de regen verdween en daarna heerlijk tennissen in allerlei samenstellingen. In de kantine verwend worden met lekkernijen, gemaakt door Carmen en Karla. En bij een warme beker chocolademelk opgewarmd worden en dan de ban weer op. Ja, je kan het slechter treffen.

Er waren vier prijswinnaars. Het toekennen/aanwijzen daarvan is altijd een helse klus van de organisatoren (Evenementen Commissie). Maar het lukt telkens weer. Na vijven ging zoals gebruikelijk de frituurkeuken weer open. De mini-loempia’s van Saskia, al of niet met kip, vonden gretig aftrek.
Bekijk de foto's.


Zaterdag 11 januari 2020
Met 44 aanmeldingen bleek dit toernooi een topper. Het was fris, zeg maar gerust koud. Maar met om de 35 minuten op-en-af was dat prima te doen.

De AktiviteitenCommissie had een schema gemaakt waarbij iedereen drie partijen speelde met wisselende partners en opponenten. In de kantine was een sjoelbak (gouden greep) zeer in trek. Het bleek met recht een gezelschapsspel. Er werd geganzebord en dobbel-gespeeld. En gesmikkeld van al het lekkers dat Carmen, Erika (eigenlijk ma Van Putten) en Karla hadden gemaakt.
Net voor vijven zijn enthousiasmerend bedoelde prijzen uitgereikt. Na vijven ging de keuken open voor een heerlijke frituurhap.

Al met al een heerlijke clubmiddag. Kijk maar eens bij de foto's.


Inloggen

Login aanvragen? Mail naar redactie@tcelburg.nl

Geplande activiteiten

Geen evenementen