18 seniorendeelnemers beleefden 19 augustus bij prachtig tennisweer (24 graden, een beetje zon en weinig wind) een heel fijne tennisdag.
Deelnemers speelden 4 partijen van 45 minuten in dubbels en mixen. In de pauzes van ca. een half uur werd genoten van heerlijke Happies, en bijv. Shangria door de dames Carmen Land en Karla Teunis gefabriceerd waren.
Alle deelnemers vinden dat dit toernooi de komende jaren ook georganiseerd moet worden.
De foto’s geven een indruk van ‘t TCE HappieSnappieZomerToernooi 2018


De jeugdhoek in de kantine is mooi opgeknapt, mede mogelijk gemaakt door de Lions club. Bekijk de foto's maar eens.


Wat was het leuk tijdens de ken-je-tennismiddag op 14 maart! Er deden 22 kinderen mee aan de gratis tennisles en het zonnetje scheen volop. Echt een vrolijke middag! Kijk maar eens naar de mooie actiefoto's.

Tijdens de tennisles werd eerst het voetenwerk geoefend: heel belangrijk bij tennis! Iedereen moest door elkaar rennen en bij het seintje van tennisleraar Wiebe de grond aantikken en springen. Hierna kwamen de rackets en tennisballen erbij. Rondlopen terwijl je een bal op je racket in balans houdt, ging bij iedereen heel goed. Maar hierna rondrennen en tegelijkertijd de bal in balans houden – dát was al wat moeilijker!

Na deze spelletjes, werden de kinderen in twee groepen verdeeld: aan beide kanten van het net één groep. Eerst ballen overgooien en daarna elke bal met het racket een eind wegslaan. De ballen vlogen hoog door de lucht! Sommige belandden op het terras, in de struikjes en één zelfs op de busbaan. Een mooie score! :) En hierna kon het échte tennis beginnen: in tweetallen een balletje naar elkaar overslaan. Na afloop van de les waren er veel kinderen die nog enthousiast verder tennisten!

Wij vonden het superleuk dat jullie er waren! Wil je vaker tennissen? Dan is maak-kennis-met-tennis misschien wat voor jou.
En kun je niet zo lang wachten? Kom dan naar ons openingstoernooi op 24 maart! We gaan niet alleen tennissen, maar ook sjoelen!
Opgeven voor deze dag kan vóór 19 maart via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een racket mag je lenen!


Vanaf april komen wij van NDO bij jullie de tennislessen verzorgen.

Wij zijn in de directe omgeving van Elburg ook actief bij ATC Dronten in Dronten, W.T.C. in Wezep en bij L.T.C. 't Harde in 't Harde. Wij geven op meerdere verenigingen les in verschillende plaatsen in Nederland.

Meer informatie over NDO kun je vinden op www.ndoweb.nl.

Wil je gebruik maken van een kennismakingsles?

Het is voor een ieder mogelijk om vanaf 26 maart een kennismakingsles te volgen op kosten van NDO. Hierover kun je zelf een afspraak maken met ons, via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dat gaat dan in groepjes van 2 personen in een tijdsbestek van 30 minuten.

Geef bij de aanvraag voor een kennismakingsles het volgende aan:

 • Naam
 • Adres
 • PC en Woonplaats
 • Telefoonnummer privé
 • Telefoonnummer mobiel
 • Email adres
 • Geboortedatum
 • Speelsterkte
 • Speel je competitie en zo ja welke competitie?
 • Bijzonderheden
 • Zijn er tijden en of dagen dat je geen kennismakingsles kunt volgen?

Gelijk opgeven voor tennisles?
Het is natuurlijk ook mogelijk om je gelijk op te geven voor tennisles. Alle informatie vind je hier.

Wanneer starten we exact?
Zodra wij jouw inschrijving ontvangen hebben laten wij jou weten wanneer de lessen of kennismakingslessen starten.

Welke trainer?
Wij streven naar 2 trainers bij T.C. Elburg, maar e.e.a. is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Op onze website kun je in elk geval een indruk van ons krijgen. We proberen in elk geval dat een ieder les kan volgen. Dus kun jij bijvoorbeeld overdag in de ochtenduren, laat het ons dan ook weten!

We hebben er in elk geval veel zin in!

Mede namens mijn collega's,

Hartelijke groet!

Niels den Ouden | NDO


Zaterdagmiddag 10 februari 2018
Achteraf onnodig zorgen gemaakt of het wel door kon gaan.
Het vroor niet meer, geen sneeuw gevallen en je kon uiteindelijk in een T-shirtje tennissen, heerlijk die zon. 36 deelnemers, een gemixt gezelschap en allen goed gemutst beleefden in zeer afwisselende partijen een fantastische tennismiddag. Allen speelden 3 wedstrijden. Het geheel voltrok zich in een perfecte sfeer. Spontaan hielpen de deelnemers achter de bar en in de keuken.
Mooi toch?! Naast ‘t tennis was ook de snert met roggebrood met spek geweldig. Zelfs op baan 5 kreeg je via de neus het echte snertgevoel.

Van vier deelnemers waren de opgetelde scores zodanig dat ze voor een snertprijs in aanmerking kwamen. (zie foto’s)


Tijdens Kerst in de Vesting hing de jeugdcommissie een wens in de Wenschboom. En… deze wens komt uit!
Zaterdag 3 februari kreeg T.C. Elburg van Lionsclub Elburg - Oldebroek een cheque uitgereikt. Een super bedrag van €400,-! Wat onze wens was? De jeugdhoek een welkome update geven, zodat het echt een plekje wordt voor de jeugd.

@de jeugd: in de jeugdhoek staat een ideeënbus, dus kom maar op met jullie goede ideeën.


Vanaf 2017 wordt er door de TC Elburg periodiek een digitale nieuwsbrief verstuurd. Je kunt jezelf aanmelden voor deze nieuwsbrief via onderstaande link.

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief


De TCE is op zoek naar vrijwilligers voor het invullen van een aantal vacatures.
Klik hier voor een overzicht van de vacatures.


De herziene "Drank- en Horecawet" treedt per 1 januari 2014 in werking. Op grond daarvan wordt in onze TCE- kantine geen alcohol verstrekt aan personen onder 18 jaar. Overtreding van de regel kan voor de club hoge boetes opleveren.


Inloggen

Login aanvragen? Mail naar redactie@tcelburg.nl

Geplande activiteiten

za dec 01
Winterleague
za jan 12
Winterleague
za feb 02
Winterleague
za mrt 09
Winterleague