Een overzicht van de activiteiten die in 2018 door TCE worden georganiseerd vindt u in onderstaand overzicht. Details over de geplande activiteiten voor de komende maanden staan rechts op de pagina.

Datum Activiteit
Iedere maandagavond Tossavond
Zaterdag 1 december Winterleague

Voor senior- en overgangsleden is er weer de TCE-Winterleague.
Op zaterdagmiddagen: 1 december '18, 12 januari, 2 februari en 9 maart '19 van 13:00 tot ca. 17:00
Er kan als koppel ingeschreven worden in DD, HD of GD. Er wordt een bijdrage gevraagd van € 3,-- per persoon per middag.
De laatste dag is het plan een maaltijd te serveren, waarvoor een bijdrage gevraagd zal worden. Daar word je t.z.t. nader over geïnformeerd.
Verdere info vind je op de POSTER. Aanmelden kan via de link op de poster, DEZE LINK of op de lijst in de kantine.
TIP: wees er snel bij!

Groet, Carmen, Karla, Ina en Jan


Nu de herfst eindelijk zijn intrede lijkt te toen en de avonden langer worden, wordt het weer tijd om de klaverjas avonden in de TCE kantine te hervatten. Wij willen uitgaan van minstens 3 tafels, dit, om het leuk te houden.

Het is de bedoeling dat er minstens 12 spelers en een enkele reservespelers zich aanmelden, om dit jaar weer een klaverjas competitie te organiseren. Melden zich genoeg klaverjassers aan dan starten we vrijdag 2 november om 19.30 uur en daarna om de 14 dagen.

Wil je 1 keer in de 2 weken een 'gezellige' klaverjasavond, meld je dan nu aan door te reageren op dit mailtje of een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de vriendelijke groeten, Joop Wierts en Johan Sneevliet


Van 16 t/m 24 juni zijn de clubkampioenschappen gehouden.
Bekijk de uitslagen via toernooi.nl


Het jaarlijkse open toernooi is weer achter de rug, de weersomstandigheden waren super.
Kijk voor de uitslagen op toernooi.nl


Graag brengt de evenementencommissie de altijd populaire tossavond bij jou onder de aandacht. De tossavond wordt begeleid door "professionele" tossleiders. Het team van tossleiders bestaat uit Ab Udink, Kees van der Streek en Henk van Putten. Het voordeel is dat deze 3 ervaren tennissers de avond in goede banen leiden en zorgen voor een passende indeling van de toss tijdens de tossavond met als doel het speelplezier te verhogen. Eventueel spelen zij mee of spelen juist de bal aan zodat het nog leuker wordt!

 
Wat houdt de toss-avond in?
Tijdens de toss-avond geef je je KNLTB-pas bij aankomst af aan de tossleider. De tossleider deelt jou op basis van je speelsterkte in op een mix-dubbel. Je speelt zolang je zelf wilt. En ronde duurt ongeveer een half uur. Er wordt geen enkelspel gespeeld tijdens deze avond. Bij veel animo kan het zijn dat je een ronde moet wachten. Daarnaast houdt de tossleider banen vrij voor niet-toss-spelers. Deze tossavond start elke maandagavond vanaf 19:00 uur en gaat door tot uiterlijk 22:00 uur. Instappen kan gedurende de hele avond.

Wat zijn de activiteiten van de tossleider?
- Maakt nieuwe leden wegwijs hoe de toss werkt;
- Deelt de eerste toss in op volgorde van binnenkomst;
- Deelt verdere toss naar eigen inzicht in
- Geeft met een belsignaal het einde van de tossronde aan;
- Deelt indien nodig een korte pauze in;
- De tossleider mag naar eigen inzicht en op basis van animo de laatste georganiseerde toss indelen.

Wat verwachten wij van jou als deelnemer?

Meedoen is belangrijker dan winnen. De tossavond is een prima gelegenheid om kennis te maken met de mooie tennissport en in contact te komen met andere leden van de vereniging. De ervaring leert dat hier de nodige telefoonnummers uitgewisseld worden om nieuwe tennisafspraken te maken. Als je meedoet aan de tossavond wordt je ingedeeld zolang je speelpas beschikbaar is. Als je wilt stoppen dan kun je bij de tossmeester aangeven dat je na de volgende ronde stopt. Eénmaal ingedeeld dan speel je.

Mede namens de tossleiders:
Veel tennisplezier op de maandagavond toegewenst !


Inloggen

Login aanvragen? Mail naar redactie@tcelburg.nl

Geplande activiteiten

za dec 01
Winterleague
za jan 12
Winterleague
za feb 02
Winterleague
za mrt 09
Winterleague