Zomerstop bij jouw sportvereniging? Doe mee aan de Zomer Challenge bij Tennisclub Elburg!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten?
Dan daagt Tennisclub Elburg jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap voor slechts € 49, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Het lidmaatschap is voor de maanden juni, juli en augustus 2020. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten (Let op: iedereen moet wel individueel inschrijven).

Wanneer je tennislessen wilt volgen, dan biedt onze tennisschool NDO hier mogelijkheden voor. Je kan je hier apart voor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tennislessen zijn niet inbegrepen in het bovenstaande lidmaatschap, maar kunnen bijgeboekt worden (in overleg met de tennisschool).

Wanneer je direct gebruik wilt maken van onze aanbieding, klik dan hier en download het Zomer Challenge-inschrijfformulier.
Wanneer er toch nog vragen zijn, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanzelfsprekend houdt Tennisclub Elburg zich aan de gezondheidsrichtlijnen van tennisbond KNLTB en het RIVM.

Ik hoop je snel op de tennisbaan te ontmoeten!

Met sportieve groet,
Theo Frank
voorzitter

Inloggen

Login aanvragen? Mail naar redactie@tcelburg.nl

Geplande activiteiten

za nov 07
Afsluitdag jeugd